Andmekaitse

Meie koduleht on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Leia endale aega tutvumiseks meie privaatsuspõhimõtetega.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Oleme CRU kodulehel kogutud teabe ainuomanikud. Meil on juurdepääs ainult kogutud teabele, mida te meile vabatahtlikult e-posti teel või muu otsese kontakti kaudu edastate. Me ei müü ega rendi seda teavet. Kasutame teiega seotud teavet, et teile vastata küsimuses, millega seoses meiega ühendust võtsite. Me ei jaga teiega seotud teavet kolmanda osapoolega väljaspool meie organisatsiooni, välja arvatud juhul, kui see on teie taotluse täitmiseks vajalik. Võime tulevikus teiega e-posti teel ühendust võtta, et teavitada teid eripakkumistest, uutest toodetest või teenustest või käesolevate privaatsustingimuste muudatustest, välja arvatud juhul, kui olete avaldanud soovi, et me seda ei teeks.

Muude andmete kogumine

Kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht). Võime koguda ka andmeid klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.

Andmete kasutamine ja säilitamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente uudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest pakettidest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada. Kogutud isikuandmeid kasutame ka kauba kohaletoimetamiseks ning kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks. Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumisel annab klient meile nõusoleku enda andmete automatiseeritud töötlemiseks. Võid alati oma nõusoleku tagasi võtta meie kodulehe vahendusel või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis avalduse tegemisega. Tagasiulatuvat jõudu avaldusel ega nõusoleku tagasivõtmisel ei ole. Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamise taotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Kliendi paremaks teenindamiseks võime avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab veebipoele teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on müüdavate teenuste transport. Kliendi isikuandmeid säilitame kuni teenuse ja pakkumiste osutamise lõpetamiseni. Kogutud andmeid, mida on kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamise andmed), õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt.

Andmete kaitse ja turvalisus

Meie koduleht rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus. Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust on taotlusi lubatud esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud või esinduses isiklikult allkirjastatud). Meil on õigus sellistele taotlustele vastata 30 päeva jooksul. Kõik kodulehe külastamise käigus teatavaks saanud andmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

Turvalisus ja isikuandmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse Elkdata OÜ serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidumajanduspiirkonnaga liitunud riikideterritooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. Juurdepääs isikuandmetele on meie töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada kodulehe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoeteenust. Meie koduleht rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine volitatud töötlejatele (nt. transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Kodulehelt broneerides, saates infopäringut ja uudiskirjaga liitumisel, oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume saata kiri e-postiaadressile: info@crurestoran.com. Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.

Meie asukoht

Asume Tallinna vanalinnas, Viru tänava vanimas majas, kus iga detail hõõgub ammustest aegadest. Siin sammub ajalugu elegantselt maitsete sametisel sümfoonial.